Onze werkwijze

Zilveren bruiloft; de Persoonlijke kennismaking

Ervaring heeft ons geleerd dat wij uw zilveren bruiloft het beste kunnen organiseren als wij weten wie u bent. Wij nodigen u graag uit op ons hoofdkantoor in Den Dolder (nabij Utrecht) om persoonlijk met u kennis te maken en uw wensen voor de invulling van uw zilveren huwelijksfeest te bespreken. Zo kunnen wij een goede inschatting  maken, welke locatie, culinaire invulling, muziek en entertainment het beste aansluit bij uw (financiële) wensen en huwelijksfeest ideeën omtrent uw aankomende 25 jarig huwelijksfeest. Wij laten u ook uitgebreid fotomateriaal van onze voorgaande evenementen zien, zodat u een goede indruk krijgt  van onze ervaring en de mogelijkheden voor uw zilveren huwelijksfeest.

Zilveren huwelijk offerte

Na de persoonlijke kennismaking gaan wij aan de slag met een op maat gemaakte offerte voor uw zilveren huwelijksfeest. Binnen minimaal twee weken presenteren wij u een concept met de mogelijkheden inzake de locatie, catering, artiesten, entertainment, techniek en styling. U ontvangt van ons altijd een open kostenbegroting, zodat u precies kunt zien hoe de kosten van uw zilveren huwelijksfeest zijn opgebouwd en zelf (financieel) kunt schuiven met de onderdelen totdat de viering van uw zilveren huwelijk binnen uw budget past en u tevreden bent.

Bevestiging

Nadat u de offerte, voor het zilveren huwelijksfeest, van ons heeft ontvangen en u het concept heeft goedgekeurd, komt het definitieve ontwerp en is uw 25 jarig huwelijksfeest na ondertekening van de bevestiging een feit. U kunt nu rustig ademhalen en de organisatie aan ons overlaten. Wij willen u zoveel mogelijk stress afnemen en zorgen dat u fris en uitgerust kunt gaan genieten van de feestelijke viering van uw zilveren bruiloft met uw geliefde, familie en vrienden.

Uw zilveren huwelijksfeest

Dan is het moment eindelijk daar; Uw gasten betreden de uitgekozen feestlocatie, worden ontvangen met een lekker glaasje bubbels en u wordt welkom geheten door de gastheer of gastvrouw. En dit is nog maar het begin van het avontuur van uw eigen zilveren 25 jarige huwelijksfeest. Op een gegeven moment op de avond komen de heerlijke geuren van culinaire gerechten uw gasten tegemoet, de band speelt en de muziek galmt door de ruimte. U geniet met volle teugen van uw 25 jarig huwelijksfeest, samen met uw partner, familie, vrienden en andere genodigden en De Ceremoniemeester zorgt achter de schermen dat alles volgens schema  zodat U de show kunt stelen deze avond! Kijkt u er al naar uit?

De Ceremoniemeester streeft er altijd naar om voor u een 25 jarig huwelijk te organiseren, dat nog tijden in het geheugen van uw gasten voortleeft.

Bent u benieuwd naar wat De Ceremoniemeester voor uw zilveren bruiloft kan betekenen? Vraag dan hier vrijblijvend informatie aan.